Sekcije u Domu

Секције омогућују ученицима да истраже своје интересе, развијају своје таленте и граде пријатељства која ће трајати цели живот.Кроз редовнe активности, тренинге и догађаје, чланови секција имају прилику за раст и развој као појединци, али и као део шире заједнице. Осим што пружају простор за испуњење хобија и страсти, секције у дому промичу важне животне вештине попут тимског рада, лидерства, упорности и самопоуздања.

Путовања на домијаде, представе, изложбе или спортска такмичења не само да пружају прилику за демонстрацију стечених вештина већ и за стварање трајних успомена и веза. Секције у дому постају место где се формира идентитет ученика, где се откривају скривени таленти и где се граде темељи за будућност.

Кроз своје активности, секције у дому доприносе богатству и разноликости школског живота, стварајући простор где сваки ученик може пронаћи своје место и остварити своје потенцијале.

Својом разноликошћу интереса и талената, секције обогаћују домску заједницу и граде мостове између појединаца, стварајући тако снажну и инклузивну атмосферу у дому.