16.март 2020.

ОБАВЕШТЕЊЕ

У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на територији целе Србије и прекида рада школа, Дом ученика „Јелица Миловановић“ је од данас, 16. марта, од 21 час, затворен за ученике. Ученици који нису тренутно у Дому могу у току сутрашњег дана до 15 часова да дођу по своје ствари, уколико су им неопходне. За све додатне информације можете контактирати ваше групне васпитаче. Поштујте савете стручњака, чувајте се и надамо се да ће врло брзо ова ситуација бити иза нас!

март 2020.
Препорука Министарства у вези са корона вирусом

30.август 2019.
Примљени по посебном критеријуму

27.август 2019.

...На данашњем скупу у Скупштини града, који је организовао градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић, нашем директору Душку Бабићу уручена је захвалница за изузетан допринос у реализацији Летње школе "Свети Сава". Наш Дом већ три године отвара своја врата за децу из дијаспоре, која у оквиру овог пројекта уче српски језик и културу.Огласна таблаЗапратите нас на Инстаграму!!!

du_jelicamilovanovic


Цена смештаја и исхране у Дому за месец јануар 2020. године износи 4536,00 РСД. Уплату је потребно извршити до 5. текућег месеца.

Цена смештаја и исхране у Дому за месец фебруар 2020. године износи 2070,00 РСД. Уплату је потребно извршити до 5. текућег месеца.


Пример правилно попуњене уплатнице: PDF